Välkommen till min blogg. Den här bloggen handlar om min djupa sorg efter min älskade lillebror Jonas som fick lämna den här världen endast 24 år gammal. Min bror led av en tarmsjukdom men det var vattkopporna och blodförgiftningen som tog hans unga liv i maj 2013. Bloggen speglar min sorg och min förtvivlan men även min tro och mitt hopp om att en dag få ses igen. Välkommen!

torsdag 12 juni 2014

Varför?

Det är så mycket jag inte förstår...Framför allt såklart "varför" du måste dö. Det mesta går tillbaka till om du någonstans hade ett val eller om du bara obarmhärtigt, ofrivilligt bara rycktes ifrån oss mot din vilja. Men det finns så många fler frågor som inte får några svar. En av dem är varför du skulle dö just DÅ - när ändå allt började vända... Du hade haft det ganska tufft egentligen. Med sjukdomen. Med skolan. Med arbetsförnedringen. Med sjukskrivningar. Med försäkringskassan. Ja, det bröt liksom aldrig igenom riktigt. Men då, när du faktiskt hade ett jobb på g för sommaren. När du skulle få tillbaka ganska mycket på skatten  inför sommaren - du som sällan hade pengar att röra dig med. När du precis levt upp som aldrig förr i Sydafrika. När du kände att magen för första gången på länge faktiskt fungerade skapligt. Varför var det just då, när allt tycktes ha vänt - som du dog? Det var ju nu livet skulle börja! Det skulle ju bli din bästa sommaren någonsin. Det blev istället den värsta tänkbara för oss. Varför? Kanske för att du skulle sluta på topp men jag önskar så att du hade fått genomleva den där toppen istället! Älskade lilla vän..


Din dumma sportnörd. Vet inte hur ofta man försökte hitta på saker med dig men du kunde inte på grund av någon match du skulle se... Nu har jag precis sett första matchen av fotbollsVM... Du skulle ju varit där nu... Du drömde om att se fotbollsVM i Brasilien tillsammans med Marcus... Önskar man hade kunnat skymta er där i publiken... Det är så mycket man önskar skulle varit annorlunda men enklast stavas det - jag saknar dig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar